EC2B är med i uppförandet av mobilitetshus i Ulleråker

Beslut har tagits om att upprätta två mobilitetshus i centrala Ulleråker, Uppsala. Mobilitetshusen får viktiga roller för att minimera biltrafiken i bostadsområdet och att underlätta hållbara transporter för de boende.

För att Ulleråker ska kunna nå sina ambitiösa mobilitetsmål kommer EC2B Mobility AB tillsammans med Hub Park att erbjuda en Maas (Mobility as a Service) plattform som kompletterar mobilitetshusen som fysiska hubbar.

De som bor eller bor eller jobbar i området kan via plattformen söka, boka och betala för de mobiltetstjänster som erbjuds. Den digitala plattformen kompletteras med mjuka tjänster så som information inför inflytt, rådgivning, mobilitetsevent samt erbjudanden och kampanjer för att knuffa de boende i området till ett hållbart resande. Tillsammans hjälps vi åt att skapa schysst, kostnadseffektiv och bekymmerslös mobilitet utan att behöva äga egen bil.

– ”Att jobba med mobilitetshus som koncept och med Hub Park som strategisk partner ligger helt i linje med EC2Bs framtidsplaner och vi är förstås idag väldigt glada att kunna presentera denna nyhet” säger EC2B’s VD Lennart Persson.

Läs mer här.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *