GoCo Health Innovation City storsatsar på hållbar mobilitet – EC2B levererar lösningar för framtidens medarbetare

EC2B är stolt leverantör av mobilitetstjänster till storsatsningen GoCo Health Innovation City, en ny stadskärna utanför Göteborg med visionen att skapa ett innovationskluster för hälsa i världsklass.

GoCo kommer att etablera över 200.000 kvadratmeter för att attrahera forskare, entreprenörer och talanger från hela världen. Hälsofokuset genomsyrar även medarbetares och boendes möjlighet till en hållbar livsstil i området genom utveckling av en modern miljö med tillgång till service, grönområden och goda möjligheter till aktivt och hållbart resande.

Genom att samarbeta med EC2B erbjuds boende, besökare och verksamma i området smidig tillgång till delade mobilitetstjänster såsom cykelpool, bilpool och kollektivtrafik i kombination med aktiviteter som ökar attraktiviteten i och intresset för att resa hållbart.

EC2B introduceras på GoCo under våren 2023 och kommer att utvecklas i takt med området under flera år framöver. Målsättningen är att minst 2/3 av resorna till området sker på ett hållbart sätt år 2030.

Vi är stolta att kunna leverera våra tjänster till ett område med höga hållbarhetsambitioner helt i linje med vår vision där delning är en självklar del av det moderna samhället. EC2B arbetar nära tillsammans med GoCo för att erbjuda riktigt attraktiva tjänster som gör skillnad, säger Lennart Persson, VD för EC2B.

Mer information

Till GoCo Health Innovations Citys webbplats >>

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *