Nya styrelsemedlemmar ser goda framtidsutsikter för EC2B

Vi är glada över att kunna presentera vår nya styrelse i EC2B Mobility AB. Styrelsen har utökats med tre nya personer och består nu av sex medlemmar som har gedigen erfarenhet inom mobilitetsområdet och företagsutveckling.

”Med tanke på att bolaget nu befinner sig i en spännande fas, med flera nya kunder och en ny avancerad programvara, så är vi glada att vi nu har en utökad styrelse med erfarna personer som på olika sätt kan bidra med olika strategiska inspel”, säger Lennart Persson, VD, EC2B Mobility AB.

En av de nya styrelsemedlemmarna är Karolina Skog, tidigare miljöminister och nu strategisk rådgivare inom bostadsförsörjning, stadsutveckling och hållbar utveckling. Hon har valt att gå med i styrelsen för att hon ser goda framtidsutsikter för EC2B.

”Sättet som vi planerar och bygger för mobilitet måste effektiviseras och jag tror att den lösning som EC2B har utvecklat är framtiden. Därför är jag mycket glad för att få möjlighet att stödja den resa som bolaget har framför sig”, säger Karolina Skog.

Nu ser vi fram emot gott och stimulerande arbete i styrelsen.

Följande personer ingår i EC2B Mobility AB:s styrelse:

Karolina Skog, miljöminister 2016-2019, kommunalråd Malmö 2010-2014, nu strategiska rådgivare inom bostadsförsörjning, stadsutveckling och hållbar utveckling, A Beautiful Soup.

Adam Laurell, delägare, driver konsultbolaget Mobility as a Servcie, tidigare programledare Swedish Mobility Program, Director Business & Services på NEVS etc.

Jonas Forsvall, delägare, delägare Small Cap Partners, tidigare VD på Blinkfyrar

Christer Ljungberg, delägare och ordförande, grundare av Trivector och EC2B Mobility AB

Paulina Soliman, Trivector Traffics styrelseledamot, kontorschef Trivector Traffic i Stockholm

Björn Wendle, delägare, vVD Trivector Traffic, tidigare VD för EC2B

Mer information

Välkommen att kontakta Christer Ljungberg, christer@ec2b.se

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *