Vi växer och söker fler medarbetare

Är du en strukturerad ”doer” som brinner för god service? Då kan detta vara något för dig!

EC2B Mobility AB, Easy to be & Easy to B, levererar mobilitet som tjänst. Bolaget bildades 2017, då som en del i ett europeiskt forskningsprojekt.
Under det senaste året har bolaget genomfört flera emissioner, för att snabbare kunna skala upp. Det innebär att man nu har en egen avancerad programvara där man i en app kan boka de mobilitetstjänster som kunden valt.

Bolaget har på senare tid skrivit avtal med flera nyckelleverantörer, och med flera viktiga kunder. Under 2023 kommer EC2B att leverera samlade mobilitetstjänster i områden och fastigheter i Göteborg, Lund, Uppsala etc.

Nu växer vi snabbt

Mobilitet som tjänst, eller på engelska MaaS – Mobility as a Service har de senaste åren blivit alltmer hett. Marknaden globalt, beräknas enligt Juniper, ett bolag som värderar olika investeringar, vara värd minst 400 miljarder år 2030.

På samma sätt är det för EC2B. Vår nya programvara utvecklas med nya avancerade funktioner som underlättar både för kunder och mobilitetstjänst-leverantörer. Det finns också inbyggd nudging, som ökar användandet av tjänsten och bidrar till hållbart resande. Antalet kunder och mobilitetstjänstleverantörer ökar nu snabbt.

Vi behöver därför anställa fler personer som kan hjälpa oss fortsätta växa och utvecklas i samma snabba takt.

Du blir en viktig del i expansionen

Du kommer att vara en viktig del i företagets fortsatta expansion. Och arbeta med marknadsfrågor, men också för delar av drift av nya kundcase. Vilket område som blir ditt huvudområde beror på din inriktning.

Du kommer även att bidra praktiskt till en ständigt pågående affärsutveckling tillsammans med våra samarbetspartners och användare. Vi är ett tajt team i en scale-up-fas där titlarna inte är huggna i sten. Du kommer att få jobba även inom andra områden, och bidra med olika saker. Omfattningen är heltid, och du kommer att tillhöra vårt Göteborgskontor. Du har även möjlighet att jobba på våra kontor i Lund och Stockholm.

Vi söker en strukturerad ”doer” som brinner för god service

Du har troligen gjort en resa tidigare, gärna inom tjänster för privatkunder, där du kanske jobbat med marknadsföring, PR, affärsutveckling, kundservice eller sälj. Eller har du arbetat med att drifta våra tjänster gentemot kund.

Du är proaktiv och får saker gjorda, med god kvalitet. Du har en positiv attityd, gillar utmaningar, ett omväxlande arbete och tycker om att skratta på jobbet. Du är kommunikativ och grym på att hålla kontakten med alla parter i alla kanaler. Vi hoppas att du finns!

Har du arbetat med resor och transporter är det ett plus, men viljan att vara med och skapa något nytt är viktigare. En högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller miljö kan vara en bra utgångspunkt.

Sista ansökningsdag: 12 mars till info@ec2b.se

Kontakt och mer info

Lennart Persson, VD, lennart.persson@ec2b.se, 010-456 56 03
Christer Ljungberg, styrelseordförande, christer.ljungberg@ec2b.se, 010-456 56 00

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *